lijn_links
schoonheidssalon elle schoonheidssalon elle adres wit
 
 
 
 
 
 
Ahava

De Dode Zee : de kostbaarste bron van vitaliteit op aarde.

In tegenstelling tot haar naam, bruist de Dode Zee van leven. Deze kostbare ontdekking, rijk aan essentiële mineralen is een bron van vernieuwde, natuurlijke levenskracht! Nu brengt AHAVA de wonderen van de Dode Zee tot bij jou met haar uitgebreide lijn huidverzorgingsproducten op basis van mineralen.

img ahava

Gelegen op het laagste punt van de aarde – 410 meter onder de zeespiegel – bevat de Dode Zee de hoogste mineralenconcentratie ter wereld, een verbazende 32%. De streek zelf is gehuld in mystiek en zit vol kontrasten. Het klimaat en het woestijnzand maken de streek kurkdroog, maar toch produceert de Dode Zee een overvloed aan vochtvasthoudende mineralen. In dit legendarische gebied waar de tijd stil lijkt te staan heeft Dead Sea Laboratories de doeltreffendheid van mineralen op het vertragen van het huidverouderingsproces en het herstel van de natuurlijke vochtbalans van de huid onderzocht.

Verjongt, vernieuwt, verheugt de vrouwenhuid.

AHAVA heeft de voedende krachten van de Dode Zee-mineralen toegepast in de creatie van een uitzonderlijk gamma huidverzorgingsproducten die de huid verwennen en revitaliseren. Zo heeft AHAVA een exclusief mineralencomplex ontwikkeld. Mineralen die de huid stimuleren en opwekken, ze toelaten om vocht vast te houden, te vernieuwen en te laten herleven.

Een mannenhuid heeft andere eigenschappen dan die van de vrouw, en heeft daarom een andere verzorging nodig. AHAVA speelt hierop in met kwalitatief hoogstaande ingrediënten uit de rijkste bron van mineralen ter wereld. De exclusieve mannenlijn bestaat uit Dode Zee-mineralen, verrijkt met gingko en ginseng om de huid te zuiveren, voeden en revitaliseren. De huid voelt weer fris, zacht en gezond aan.


DR RENAUD  I  AHAVA  I  ART DECO  I  AKILEïNE  I  JOHN VAN G  I  HERÔME COUP D'ECLAT